Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINULA ŠUTNJU

Bivša supruga Hugha Jackmana progovorila prvi put nakon razvoda

Hugh Jackman And Wife Deborra-Lee Furness Split After 27 Years
Foto: Aurore Marechal
1/6
17.05.2024.
u 14:47

Deborra je tijekom posebne projekcije filma 'Force of Nature: The Dry 2' u New Yorku dala intervju za časopis People u kojem je otkrila kako se nosi sa samačkim životom.

Australska glumica Deborra-Lee Furness (68) u rujnu prošle godine razvela se od glumca Hugha Jackmana (55), nakon dugih 27 godina braka. Iako se isprva suzdržavala od komentara na ovu delikatnu temu, Australka je u sklopu promocije svojeg novog filma ipak progovorila o krahu dugogodišnjeg odnosa s holivudskom zvijezdom. 

Naime, Deborra je tijekom posebne projekcije filma 'Force of Nature: The Dry 2' u New Yorku dala intervju za časopis People u kojem je otkrila kako se nosi sa samačkim životom. - Naučila sam da sam jaka i otporna i da se mi ljudi neprestano razvijamo - naglasila je što je saznala iz perioda u kojem je radila na osobnom rastu. 

GALERIJA: FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Hugh Jackman And Wife Deborra-Lee Furness Split After 27 Years
1/113

Novu motivaciju pronašla je u revitalizaciji glumačke karijere, a u budućnosti sprema još novih projekata. U svemu najveću podršku pružaju joj njezina djeca, sin Oscar i kći Ava, koje je posvojila u braku s Jackmanom. - Oni me podržavaju u svim mojim ambicijama. Općenito se svi međusobno podržavamo u svojim umjetničkim težnjama - ispričala je. 

Njezin umjetnički izričaj pak naginje u smjeru portretiranja snažnih ženskih likova, kakav je i onaj u najnovijem filmskom naslovu. - Obožavam igrati žene koje su sjajni uzori za mlade djevojke. Žene su sjajne vođe i žene to mogu učiniti. Prema tome, volim utjeloviti ženske likove koji imaju nešto za reći - objasnila je svoje kreativne afinitete Furness. Ova 68-godišnjakinja trenutno radi na scenariju s Rebeccom Rigg. Riječ je o projektu kojeg planira režirati, ali i glumiti u njemu.

Podsjetimo, bivši supružnici vijest o razvodu otkrili su putem izjave koju su dali za magazin People. - Bili smo blagoslovljeni da provedemo gotovo 3 desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naša se putovanja sada mijenjaju i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom.

VEZANI ČLANCI:

Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Molimo vas za poštovanje naše privatnosti dok obitelj prolazi kroz ovu tranziciju u našim životima - stoji u zajedničkoj izjavi para.

Inače, par se upoznao na setu jedne televizijske emisije 1995. godine. Kako je bila 13 godina starija od njega, Deborra-Lee je bila zvijezda pa je Jackman za časopis People jednom prilikom izjavio kako mu je trebalo dugo vremena da je pozove na spoj. Par se vjenčao već 1996. godine, a dugo su vremena glasili za jedan od najskladnijih hollywoodskih parova.

Dodajmo i da je Hugh jednom prilikom govorio koja je tajna njihovog braka: - Mislim da u vezama samo morate biti svoji. Čak i u dijelovima koje ne volite, zbog stvari kojih se sramite ili što ste učinili krivo. Ako ste u situaciji u kojoj možete biti ono što jeste i zaista iskreni, to je dobar početak - rekao je glumac u jednom intervjuu 2019.

VIDEO: Umag pjeva u jedan glas: Baby Lasagna otpjevao Rim Tim Tagi Dim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije